Over Sportivo in Budel

Sportivo helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Sportivo in Budel is jouw persoonlijke coach.

Over Sportivo in Budel
arrow-down

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Sportivo altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Groepsfitness
Groepsfitness

Wanneer je wilt weten of een les iets voor jou is, raden we altijd aan om deze gewoon eens te proberen. Uiteindelijk is de beleving en het gevoel van een les wat bepaald of het bij jou past of niet. Klik op het lesrooster en ontdek onze grote diversiteit aan groepslessen!

Gratis lichaamsanalyse
Gratis lichaamsanalyse

Wij starten met een gratis lichaamsanalyse en brengen samen jouw doelen in kaart. Hebben we ons doel behaald? Zo ja, top! Doel (net) niet gehaald? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we ons doel toch gaan halen?

Voor iedereen
Voor iedereen

Bij Sportivo stap je een club binnen waar iedereen - van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter - welkom is.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Toon de Leest

Iedereen bij Sportivo is sociaal en ze helpen je om je doel te bereiken!

Toon de Leest

Ronny Beerens

Sportivo is een fijne sportschool, die zich op een mooie en een nabije locatie bevindt. Bij Sportivo is er altijd een fijne sfeer!

Ronny Beerens

Els Winkelsmolen

Via een Facebook advertentie kwam ik in aanraking met Sportivo. Door de combinatie van voeding en fitness ben ik in de eerste zes weken ruim zes kilo verloren.

Els Winkelsmolen

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Sportivo Cranendonck in Budel: Jouw partner voor Groepslessen, Individueel Fitness en Personal Training

Het is al bekend dat Sportivo mensen uit Budel helpt op het gebied van gezonder, fitter en sterker worden. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!”