Wat zijn de tarieven van Sportivo?

Wat zijn de tarieven van Sportivo?

Doe de Lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij Sportivo krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €20.- per maand. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past.

Vul je gegevens in, klik op ‘Volgende stap’ en beantwoord 6 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd).

We nemen binnen één werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ronny Beerens

Sportivo is een fijne sportschool, die zich op een mooie en een nabije locatie bevindt. Bij Sportivo is er altijd een fijne sfeer!

Ronny Beerens

Els Winkelsmolen

Via een Facebook advertentie kwam ik in aanraking met Sportivo. Door de combinatie van voeding en fitness ben ik in de eerste zes weken ruim zes kilo verloren.

Els Winkelsmolen

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Jouw voordelen bij Sportivo

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Sportivo altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Groepsfitness
Groepsfitness

Wanneer je wilt weten of een les iets voor jou is, raden we altijd aan om deze gewoon eens te proberen. Uiteindelijk is de beleving en het gevoel van een les wat bepaald of het bij jou past of niet. Klik op het lesrooster en ontdek onze grote diversiteit aan groepslessen!

Gratis lichaamsanalyse
Gratis lichaamsanalyse

Wij starten met een gratis lichaamsanalyse en brengen samen jouw doelen in kaart. Hebben we ons doel behaald? Zo ja, top! Doel (net) niet gehaald? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we ons doel toch gaan halen?

Voor iedereen
Voor iedereen

Bij Sportivo stap je een club binnen waar iedereen - van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter - welkom is.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere levensstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Sportivo!

Het best passende programma

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstij

Maak kennis met Sportivo en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Sportivo lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie