Fit in 30 Minuten

Fit in 30 Minuten

Maak kennis met ons BioCircuit, volledig afgesteld op jouw behoeften.

arrow-down

BioCircuit: een compleet en uniek trainingsconcept

Wil je in een korte tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week van maximaal 30 minuten doen? Dan is het BioCircuit bij Sportivo de oplossing!

Power-training, gewicht verliezen, kracht opbouwen, gezond ouder worden: verschillende redenen om te fitnessen, elk met een eigen aanpak. Een standaardaanpak bestaat niet.
BioCircuit bij Sportivo biedt een training op maat waarmee je jouw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie. Deze uniek technologie is niet te vergelijken met eGym of Milon Cirkel. Deze circuit training is uniek in de gemeente Cranendonck.

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je lichaam maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

Wat onze leden zeggen

Ronny Beerens

Sportivo is een fijne sportschool, die zich op een mooie en een nabije locatie bevindt. Bij Sportivo is er altijd een fijne sfeer!

Ronny Beerens

Els Winkelsmolen

Via een Facebook advertentie kwam ik in aanraking met Sportivo. Door de combinatie van voeding en fitness ben ik in de eerste zes weken ruim zes kilo verloren.

Els Winkelsmolen

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Weten of de BioCircuit bij jou past?

Weten of de BioCircuit bij jou past?

Stel niet langer uit! Zet nu de 1e stap naar een fitter leven met BioCircuit. Klik op de knop hieronder en doe de online Lidmaatschapstest om te ontdekken welk aanbod het beste bij jou past!

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past